s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Follow Us

фонд за иновации и технолошки развој Tag

ДАТУМ: 20.05.2021 ВРЕМЕ: 18:00 ЈАЗИК: МАКЕДОНСКИ (СО СИМУЛТАН ПРЕВОД НА АЛБАНСКИ) Бидете дел од овој вебинар каде ќе имате можност да се запознавате со мисијата и целите на Фондот за Иновации и Технолошки Развој, и поддршката која ова институција им ја дава на микро, мали и средните претпријатија...

Font Resize
Click to listen highlighted text!