s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Follow Us

феријална практика Tag

Задоволство беше да се има група средношколци, кои одлучија да ја реализираат феријалната практика во iCan центарот, за период од две недели. Истовремено, сакаме да изразиме благодарност до менторите Фреским Елмази и професорот Артан Лума за нивната посветеност во спроведувањето на оваа практикантска работа. ...

Font Resize
Click to listen highlighted text!