s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Follow Us

сајбер безбедност Tag

Денес успешно се одржа првиот хибриден курс на тема сајбер безбедност со повеќе од 47 учесници, од кои 20 беа физички присутни, а останатите преку интернет. Се гледаме следниот петок на вториот дел од одбуката. ...

Добродојдовте на обуката „Вовед во сајбер безбедност“. Оваа обука e дизајнирана со цел да ја истражи сајбер безбедноста како потенцијална област за специјализација во IT кариера. Обуката ќе ви обезбеди: Да ја разберете важноста од безбедно on-line однесување Да се запознаете со различни видови на злонамерен софтвер...

Font Resize
Click to listen highlighted text!