s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Follow Us

Пишување и  Управување со проекти Tag

iCAN бара да ангажира експерт/предавач од областа Пишување и  Управување со проекти, за да одржи предавање од гореспоменатото поле за потребите на проектот. Кандидатите ќе треба да достават до iCAN презентација поврзана со темата која ќе биде дел од предавањето. Методологија и поле на дејствување Од експертот/предавачот се...

Font Resize
Click to listen highlighted text!