s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Follow Us

менаџирање на стрес Tag

Наслов на обуката: Менаџирање на стрес Обучувач: Уриме Демири - Шаипи, д-р по јавно здравје Датум: 29.03.2021 - 02.04.2021 Време: 18: 00-19: 00 часот Локација: ZOOM Јазик: албански Теми опфатени со обуката: Што е стрес, фактори на стрес, извори на стрес, видови на стрес, последици итн. Што се случува во нашето...

iCAN има потреба за ангажирање на еден експерт / предавач од областа на Менаџирање на  стресот за предавање на 5-дневен курс во смерот на Менаџирање на стресот.

Апликантите ќе треба да му достават на iCAN наставна програма за обуката и план за имплементација кој ќе ги артикулира целокупните барања за ToR-от вклучувајќи ја и предложената методологија, јасна временска рамка и споделување на процесите.

Font Resize
Click to listen highlighted text!