s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Follow Us

експерт/предавач во областа на односите со јавноста Tag

iCAN бара да ангажира еден експерт/предавач во областа на односите со јавноста - ефективна комуникација) кој ќе реализира едно предавање во гореспоменатата област за потребите на проектот. Кандидатите ќе треба да достават до iCAN презентација поврзана со темата што ќе биде дел од предавањето. Методологија и поле...

Click to listen highlighted text!