s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Follow Us

Дигитализација на МСП Tag

iCAN бара да ангажира еден експерт/предавач во областа - Дигитализација на МСП што ќе реализира едно предавање во гореспоменатата област за потребите на проектот. Кандидатите ќе треба да достават до iCAN презентација поврзана со темата што ќе биде дел од предавањето. Методологија и поле на дејствување  Од експертот/предавачот...

Font Resize
Click to listen highlighted text!