s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Follow Us

дигитализација во земјоделството Tag

Тимот на iCan учествуваше на состанокот во SkillsNext центарот со УНДП и Фондот за иновации и технолошки развој. Одлична дискусија за дигитализација во земјоделството и идеи за правење платформа за следење на временската прогноза, прскање со пестициди, систем за ангажирање експерти, иновативни решенија во земјоделството, промоција...

Font Resize
Click to listen highlighted text!