s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Follow Us

дигитален маркетинг Tag

ОБУКА ЗА ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ – обучувач д-р Ива Дујак Јазик: англиски Датум на започнување: 13.01.2021 18: 00 часот Локација: Online преку апликацијата ZOOM Секој што ќе го заврши овој БЕСПЛАТЕН курс, ќе добие СЕРТИФИКАТ.   Обуката за дигитален маркетинг е петдневен вовед во најважните аспекти на комуникацијата преку дигитален маркетинг. Преку...

iCAN бара да ангажира еден експерт / предавач од областа на дигиталниот маркетинг за предавање на 5-дневен курс за дигитален маркетинг. Апликантите треба да му дадат на iCAN наставната програма за курсот и планот за имплементација што ќе ги артикулира целокупните барања за ТoR вклучително и...

Click to listen highlighted text!