s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Follow Us

деловна Tag

iCAN бара да ангажира еден експерт / предавач од областа на дигиталниот маркетинг за предавање на 5-дневен курс за дигитален маркетинг. Апликантите треба да му дадат на iCAN наставната програма за курсот и планот за имплементација што ќе ги артикулира целокупните барања за ТoR вклучително и...

Обука во областа на деловна комуникација и меѓучовечка комуникација со предавач Проф. Др. Гадаф Реџепи СИТЕ ТИЕ КОИ ЌЕ ГО ЗАВРШАТ ОВОЈ КУРС ЌЕ ДОБИЈАТ СЕРТИФИКАТ ЗА ИСТИОТ Подобрете ги вашите комуникациски вештини на работа и научете како да воспоставите позитивна соработка на современото работно место. Откријте...

Font Resize
Click to listen highlighted text!