s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Follow Us
 

Простории

Во домашното опкружување и удобноста ќе се чувствувате опуштено и задоволно.

МРЦ- iCan е отворен во градот Гостивар, во просториите на поранешното приватно училиште „Јахја Кемал“ во Гостивар. Адресата на центарот е ЈНА б.б., Гостивар 1230, во простор од 400 м2. Центарот располага со:

 • инфо пулт/пријавница
 • канцелариски простор за старт-ап компании
 • заедничка просторија/место за игри
 • снек бар
 • простории за активности/училници
 • повеќенаменска просторија
 • просторија со компјутери
 • делови на отворено
 • административна канцеларија
 • кујна
 • тоалети

Во заедничката просторија на центарот може да читате книга во нашите удобни столчиња, да работите на лаптоп или да се релаксирате во меките фотељи, може да дојдете со пријателите и да се забавувате, или пак да запознаете нови луѓе и пријатели. Во домашниот амбиент и удобноста ќе се чувствувате слободно и задоволно.

Font Resize
Click to listen highlighted text!