s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Follow Us

Услуги

МРЦ нуди важни обуки со кои се градат клучните компетенции согласно специфичните потреби на компаниите за работни места. Подолу се наведени дел од активностите на МРЦ што ќе продолжиме да ги развиваме за да се задоволат потребите на пазарот.

Активности на МРЦ

Предавања и семинари

Работилници

е-Учење

Разговор во четврток

Еден час кодирање

Хакатони

Жени во ИКТ

Јавни настани

Што правиме

Нашиот фокус, главно, е на воспоставување на соработка меѓу средните и мали претпријатија, локалните власте, универзитетите, средните училишта и младите, за да се создаде иновативен екосистем на учење и претприемачка култура.

МРЦ функционира како иновациски и ресурсен центар за вработување и самовработување на младите, со фокус на работните места на иднината. Центарот ги збогатува и проширува услугите што им се достапни на студентите на кампусот на Универзитетот на ЈИЕ, а во програмата ги вклучува и учениците од основните и средните училишта. Ние ја нудиме врската што недостасува за да се добијат потребните вештини и компетенции на пазарот на труд, помагаме при развивање на претприемачки услуги на помлада возраст и градиме капацитети за бизнис менаџмент, развивање на старт-ап компании и поддршка за раст и развој на локалните фирми.

Видете како може да ни помогнете да направиме промена.

Во МРЦ

Најнови вести


Стапете во контакт
    Font Resize
    Click to listen highlighted text!