s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Follow Us

Вести

Ако мислите дека сте дел од брилијантните претприемачи, кои се во потрага по успех и имате одлична идеја за стартап, вие сте личноста што ја бараме. ДАТУМ: 17. 09. 2021 (петок) ВРЕМЕ: 16 : 00 ТЕМА: Информативна сесија (Uplift Western Balkans Accelerator program) ЛОКАЦИЈА: iCan – Гостивар / ZOOM Ве...

UPLIFT - Водечкиот стартап акцелератор во регионот, гордо ги објавува своите иницијални партнери! Десетина од највозбудливите и најиновативните стартап компании од Албанија, Косово и Северна Македонија, веќе треба (се избрани) да учествуваат во значајна програма за забрзување, која во период од четири месеци ќе им обезбеди...

Дозволете ни да ве запознаеме со #UpliftWesternBalkans програмата! Четиримесечната програма за забрзување опфаќа неколку работилници, сесии за вмрежување, посветен деловен тренер и менторство 1-на-1 со повеќе од 25 експерти од областа на индустријата, инвеститори на тркалезна маса, брзо запознавање со инвеститори, ментори и успешни претприемачи од...

Отворени работни места Dr Web Компанијата Dr Web (www.drweb.mk) има потреба од: Blockchain Developer Backend Developer Backend Developer За повеќе детали, контактирајте нé преку: ican@seeu.edu.mk contact@drweb.mk...

Youth Resource Center - ICan создава перспектива за младите, преку стекнување вештини и квалификации за вработување во полошкиот регион. Anna Ifkovits Horner, помошник државен секретар и раководител на одделот за Евроазија при Сојузниот оддел за надворешни работи на Швајцарија, го посети центарот и се запозна со...

Uplift е програма за забрзување на Стартапи, која се фокусира на зголемување на вредноста на бизнисот. Наша цел е да поддржиме десетици најиновативни и ветувачки стартапи од балканскиот регион. Преку Uplift, Стартапите ќе научат како да се претстават пред инвеститорите, да ја заштитат својата интелектуална сопственост, да...

Забрзајте го вашиот стартап со #Uplift #Accelerator! Претставете се пред главните регионални инвеститори. Забрзајте го вашиот бизнис со врвни ментори и експерти во индустријата од Словачка и Централна и Источна Европа. Натпреварувајте се за инвестиции или освојте ја наградата од 5.000 - 10.000 €. Мрежа со успешни претприемачи. Краен рок...

Uplift Western Balkans Edition 2021-22 бара технолошки стартапи, кои се во рана фаза, со функционален прототип. Бараме силен и талентиран тим, тим кој е свесен за предизвиците на одржливиот развој и има желба да учествува во 3-месечната програма во Тирана. Апликациите за стартапи се отворени: https://www.f6s.com/uplift-western-balkans-2021/apply www.uplift.al #UpliftAccelerator...

Подготвени сте да го забрзате вашиот стартап бизнис со Програмата за забрзување на Западен Балкан? (Uplift Western Balkans Accelerator Program) Акцелераторот ќе дејствува регионално! Youth Resource Center - ICan ќе го организира ова со своите партнери од Kosovo Venture UP, ICTSlab од Албанија и водечкиот партнер од...

Со голема радост објавуваме дека Младинскиот ресурсен центар - iCan ќе ја ко-организира претстојната регионална програма за забрзување, заедно со нашите партнери ICTSlab од Албанија и Venture UP од Косово....

Font Resize
Click to listen highlighted text!