s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Follow Us

Uncategorized

Забрзајте го вашиот стартап со #Uplift #Accelerator! Претставете се пред главните регионални инвеститори. Забрзајте го вашиот бизнис со врвни ментори и експерти во индустријата од Словачка и Централна и Источна Европа. Натпреварувајте се за инвестиции или освојте ја наградата од 5.000 - 10.000 €. Мрежа со успешни претприемачи. Краен рок...

Подготвени сте да го забрзате вашиот стартап бизнис со Програмата за забрзување на Западен Балкан? (Uplift Western Balkans Accelerator Program) Акцелераторот ќе дејствува регионално! Youth Resource Center - ICan ќе го организира ова со своите партнери од Kosovo Venture UP, ICTSlab од Албанија и водечкиот партнер од...

iCAN има потреба за ангажирање на еден експерт / предавач за спроведување на обука во областа на Full Stack Web Development, во времетраење од 15 недели. Апликантите ќе треба да му достават на iCAN наставна програма за обуката и план за имплементација, кој ќе ги опфати...

Font Resize
Click to listen highlighted text!