s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Follow Us

Author: icanadministrator

Ако мислите дека сте дел од брилијантните претприемачи, кои се во потрага по успех и имате одлична идеја за стартап, вие сте личноста што ја бараме. ДАТУМ: 17. 09. 2021 (петок) ВРЕМЕ: 16 : 00 ТЕМА: Информативна сесија (Uplift Western Balkans Accelerator program) ЛОКАЦИЈА: iCan – Гостивар / ZOOM Ве...

UPLIFT - Водечкиот стартап акцелератор во регионот, гордо ги објавува своите иницијални партнери! Десетина од највозбудливите и најиновативните стартап компании од Албанија, Косово и Северна Македонија, веќе треба (се избрани) да учествуваат во значајна програма за забрзување, која во период од четири месеци ќе им обезбеди...

Дозволете ни да ве запознаеме со #UpliftWesternBalkans програмата! Четиримесечната програма за забрзување опфаќа неколку работилници, сесии за вмрежување, посветен деловен тренер и менторство 1-на-1 со повеќе од 25 експерти од областа на индустријата, инвеститори на тркалезна маса, брзо запознавање со инвеститори, ментори и успешни претприемачи од...

Отворени работни места Dr Web Компанијата Dr Web (www.drweb.mk) има потреба од: Blockchain Developer Backend Developer Backend Developer За повеќе детали, контактирајте нé преку: ican@seeu.edu.mk contact@drweb.mk...

Youth Resource Center - ICan создава перспектива за младите, преку стекнување вештини и квалификации за вработување во полошкиот регион. Anna Ifkovits Horner, помошник државен секретар и раководител на одделот за Евроазија при Сојузниот оддел за надворешни работи на Швајцарија, го посети центарот и се запозна со...

Uplift е програма за забрзување на Стартапи, која се фокусира на зголемување на вредноста на бизнисот. Наша цел е да поддржиме десетици најиновативни и ветувачки стартапи од балканскиот регион. Преку Uplift, Стартапите ќе научат како да се претстават пред инвеститорите, да ја заштитат својата интелектуална сопственост, да...

Забрзајте го вашиот стартап со #Uplift #Accelerator! Претставете се пред главните регионални инвеститори. Забрзајте го вашиот бизнис со врвни ментори и експерти во индустријата од Словачка и Централна и Источна Европа. Натпреварувајте се за инвестиции или освојте ја наградата од 5.000 - 10.000 €. Мрежа со успешни претприемачи. Краен рок...

Uplift Western Balkans Edition 2021-22 бара технолошки стартапи, кои се во рана фаза, со функционален прототип. Бараме силен и талентиран тим, тим кој е свесен за предизвиците на одржливиот развој и има желба да учествува во 3-месечната програма во Тирана. Апликациите за стартапи се отворени: https://www.f6s.com/uplift-western-balkans-2021/apply www.uplift.al #UpliftAccelerator...

Подготвени сте да го забрзате вашиот стартап бизнис со Програмата за забрзување на Западен Балкан? (Uplift Western Balkans Accelerator Program) Акцелераторот ќе дејствува регионално! Youth Resource Center - ICan ќе го организира ова со своите партнери од Kosovo Venture UP, ICTSlab од Албанија и водечкиот партнер од...

Со голема радост објавуваме дека Младинскиот ресурсен центар - iCan ќе ја ко-организира претстојната регионална програма за забрзување, заедно со нашите партнери ICTSlab од Албанија и Venture UP од Косово....

Font Resize
Click to listen highlighted text!