s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Follow Us

Blog

ОТВОРЕН ПОВИК (Eксперт во областа на организација и модерирање)

iCAN бара да ангажира експерт во областа на организација и модерирање, да спроведе настан за разговор со успешен млад поединец во светот на бизнисот.

Апликантите ќе треба да достават до iCAN презентација поврзана со темата што ќе биде дел од организацијата.

Методологија и поле на дејствување

Од експертот/предавачот се очекува:

Креирање методологија и динамика поврзани со настанот, организирање на целиот настан и модерирање на истиот. Обезбедување стабилен и удобен простор за реализација на настанот и за учесниците.

Очекувани резултати

По организарањето, учесниците треба да бидат способни за:

  • Разбирање на важноста на вмрежувањето;
  • Анализирање и идентификување на начини за постигнување кариера;
  • Планирање на нивните идеи;
  • Зајакнење на нивното ментално здравје и да бидат мотивирани од успешни приказни;
  • Спроведување на кариера ориентација;

Експертот/предавачот ќе биде одговорен за организацијата и дистрибуцијата на материјалот.

Критериуми за искуство и вештини на експерти/предавачи:

Диплома соодветна за организирање, советување, кариерно водство или модерирање.

Искуство во областа на организирање и модерирање настани.

Одлични вештини за интерперсонална комуникација и советување.

 

Краен рок за пријавување 01.12.2022

За да аплицирате за оваа позиција, испратете ни ги потребните документи на: ican@seeu.edu.mk

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Font Resize
Click to listen highlighted text!