s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Follow Us

Blog

ОТВОРЕН ПОВИК (тројца експерти/предавачи од областа на кодирање)

iCan бара да ангажира тројца експерти/предавачи од областа на Кодирање со техничка база за веб-кодирање и програмирање, кои се подготвени да ги споделат ова знаење и страст на еднодневна обука.

Оваа обука ќе ја имаат основците и средношколците!

Апликантите ќе треба да му достават на iCan наставна програма за курсот и план за имплементација што ќе ги артикулира севкупните ToR барања, вклучувајќи ја предложената методологија, јасна временска рамка и споделување на процесите.

Методологија и поле на дејствување

Од предавачот се очекува да:

Создадете методологија и динамика поврзани со обуката за кодирање, научете ги учесниците на основите на кодирањето и зајакнете го кај учесниците решавањето проблеми во програмирањето.

Очекувани резултати

По обуката, учесниците треба да бидат способни за:

  • разбирање на логиката на кодирање;
  • креирање едноставни кодови;
  • работа во тим.

Предавачот ќе биде одговорен за организација и испорака на висококвалитетен наставен материјал и евалуација на успешноста на студентите;

Совети и поддршка за студентите;

Финален извештај за спроведување на постапката по завршување на процесот на примопредавање.

Услови за искуство и вештини на ментори:

Диплома во област погодна за обуката;

Над 2 години искуство во областа на обука и менторство на средношколци;

Способност за самостојно работење и во ситуации со тесна динамика и тесни рокови;

Одлични интерперсонални комуникациски и консултантски вештини.

Краен рок за пријавување 3.12.2021  година

За да аплицирате за оваа позиција, испратете ни ги потребните документи на: ican@seeu.edu.mk

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Font Resize
Click to listen highlighted text!