s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Follow Us

Blog

Соработка со SkillsNext центарот

Тимот на iCan учествуваше на состанокот во SkillsNext центарот со УНДП и Фондот за иновации и технолошки развој.

Одлична дискусија за дигитализација во земјоделството и идеи за правење платформа за следење на временската прогноза, прскање со пестициди, систем за ангажирање експерти, иновативни решенија во земјоделството, промоција на хербални производи и маркетинг решенија.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Font Resize
Click to listen highlighted text!