s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Follow Us

Blog

UPLIFT – ПАРТНЕРИ НА ПРОГРАМАТА ЗА ЗАБРЗУВАЊЕ НА СТАРТАПИ

UPLIFT – Водечкиот стартап акцелератор во регионот, гордо ги објавува своите иницијални партнери!

Десетина од највозбудливите и најиновативните стартап компании од Албанија, Косово и Северна Македонија, веќе треба (се избрани) да учествуваат во значајна програма за забрзување, која во период од четири месеци ќе им обезбеди обука, менторство и можности за вмрежување со потенцијални инвеститори, што ќе им помогне да ја пронајдат вистинската рамнотежа помеѓу техничката експертиза и деловното знаење, трансформирајќи ја нивната иднина во тој процес.

Покрај експертизата стекната во текот на програмата, позната како „Uplift Accelerator“, најдобрите стартап компании ќе бидат наградени со награди од 5.000 до 10.000 евра и секоја од 12-те избрани стартап компании, ќе има можност да добие до 50.000 евра за инвестиции, благодарение на широката мрежа на спонзори, партнери и инвеститори како  #ICTSmedia, SOVVA, Venture UP, Youth Resource Center – ICan, SlovakAid, Credins Bank, CIVITTA SK, Albvision, EU for Innovation, SWISS EP Albania, Bashkia Tiranë, South East European University (SEEU) #EYAlbania, #Huawei #ICTSlab и уште многу кои дополнително ќе се приклучат…

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Font Resize
Click to listen highlighted text!