s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Follow Us

Blog

UPLIFT – ИНФОРМАТИВНА СЕСИЈА

Ако мислите дека сте дел од брилијантните претприемачи, кои се во потрага по успех и имате одлична идеја за стартап, вие сте личноста што ја бараме.

ДАТУМ: 17. 09. 2021 (петок)

ВРЕМЕ: 16 : 00

ТЕМА: Информативна сесија (Uplift Western Balkans Accelerator program)

ЛОКАЦИЈА: iCan – Гостивар / ZOOM

Ве покануваме да ни се придружите на оваа неформална активност и да се поврзете со некои од нашите ментори и експерти, заедно со организаторите на акцелераторот, кои со задоволство ќе одговорат на сите ваши прашања во врска со програмата за забрзување, придобивките, регулативата или било што друго, што сеуште не е јасно во врска со оваа програма.

Доколку сакате да ја следите информативната сесија, регистрирајте се:

https://forms.gle/vcVXHkAeZbm3GLc78

Истовремено, проверете на  https://uplift.al/

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Font Resize
Click to listen highlighted text!