s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Follow Us

Blog

UPLIFT – ЧЕТИРИМЕСЕЧНА ПРОГРАМА ЗА ЗАБРЗУВАЊЕ НА СТАРТАПИ

Дозволете ни да ве запознаеме со #UpliftWesternBalkans програмата!

Четиримесечната програма за забрзување опфаќа неколку работилници, сесии за вмрежување, посветен деловен тренер и менторство 1-на-1 со повеќе од 25 експерти од областа на индустријата, инвеститори на тркалезна маса, брзо запознавање со инвеститори, ментори и успешни претприемачи од Европа и регионот.

Новина за ова издание ќе биде проектот „Bridge2EU“ („Мост кон ЕУ“), финансиран од SlovakAid и во следните 2 години ќе се изберат 12 млади претприемачи од Албанија, Косово и Северна Македонија, кои ќе следат интензивна програма за истражување во Словачка, Чешка и Австрија.

  • 5000 – 10.000 € парични награди за најдобрите тимови!
  • Пристап до инвестиции од 50.000 € за најдобрите избрани стартапи!
  • Канцелариски простории!

Аплицирајте сега www.uplift.al

Или директно на https://www.f6s.com/uplift-western-balkans-2021/apply/

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Font Resize
Click to listen highlighted text!