s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Follow Us

Blog

ANNA IFKOVITS HORNER ВО ПОСЕТА НА ICAN

Youth Resource Center – ICan создава перспектива за младите, преку стекнување вештини и квалификации за вработување во полошкиот регион.

Anna Ifkovits Horner, помошник државен секретар и раководител на одделот за Евроазија при Сојузниот оддел за надворешни работи на Швајцарија, го посети центарот и се запозна со обуките и советувањето на младите.

Младинскиот ресурсен центар е формиран со поддршка од швајцарската амбасада, како иновативен, дигитален и неформален центар за обука и градење капацитети, со цел зајакнување на претприемништвото на младите и можностите за нивно вработување, во партнерство со приватниот сектор.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Font Resize
Click to listen highlighted text!