s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Follow Us

Blog

ЗАБРЗАЈТЕ ГО ВАШИОТ СТАРТАП СО ПРОГРАМАТА НА UPLIFT WESTERN BALKANS ACCELERATOR

Подготвени сте да го забрзате вашиот стартап бизнис со Програмата за забрзување на Западен Балкан? (Uplift Western Balkans Accelerator Program)

Акцелераторот ќе дејствува регионално!

Youth Resource Center – ICan ќе го организира ова со своите партнери од Kosovo Venture UP, ICTSlab од Албанија и водечкиот партнер од Словачка SOVVA и нашиот финансиски поддржувач SlovakAid.

  • Добијте обука и еден на еден повратна информација од повеќе од 60 бизнис ментори, експерти во индустријата и успешни претприемачи
  • Стартапите добиваат грантови од 5000 до 10000 евра за развој на компанијата за време на програмата
  • Пристап до инвестиции и поврзување со водечки инвеститори од Западен Балкан и Централна Европа
  • Запознајте потенцијални индустриски партнери кои можат да ги пилотираат вашите решенија

 

Мрежа со успешни претприемачи.

Краен рок за регистрација е 24 септември 2021 година.

Аплицирајте СЕГА https://www.f6s.com/uplift-western-balkans-2021/apply

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Font Resize
Click to listen highlighted text!