s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Follow Us

Blog

ЗАБРЗАЈТЕ ГО ВАШИОТ СТАРТАП СО UPLIFT ACCELERATOR

Забрзајте го вашиот стартап со #Uplift #Accelerator!

Претставете се пред главните регионални инвеститори.

Забрзајте го вашиот бизнис со врвни ментори и експерти во индустријата од Словачка и Централна и Источна Европа.

Натпреварувајте се за инвестиции или освојте ја наградата од 5.000 – 10.000 €.

Мрежа со успешни претприемачи.

Краен рок за регистрација е 24 септември 2021.

Аплицирајте СЕГА https://uplift.al/

#UpliftWesternBalkans

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Font Resize
Click to listen highlighted text!