s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Follow Us

Blog

UPLIFT – ПРОГРАМА ЗА ЗАБРЗУВАЊЕ НА СТАРТАПИ

Uplift е програма за забрзување на Стартапи, која се фокусира на зголемување на вредноста на бизнисот.

Наша цел е да поддржиме десетици најиновативни и ветувачки стартапи од балканскиот регион.

Преку Uplift, Стартапите ќе научат како да се претстават пред инвеститорите, да ја заштитат својата интелектуална сопственост, да ги подобрат своите бизнис модели и да применуваат lean методологија.

Ако вие сте мотивиран тим, имате MVP на производот или услугата што ја нудите и покажете дека ја исполнувате побарувачката на пазарот, имате предност да бидете дел од третата група на #UpliftAccelerator

  • Краен рок за апликации 24 септември 2021 година
  • Bootcamp за избор во Косово со Venture UP 1-2 октомври 2021 година
  • Bootcamp за избор во Северна Македонија со Младински Ресурсен Центар – iCan 8-9 октомври 2021 година
  • Bootcamp за избор во Албанија со ICTSlab 15-16 октомври 2021 година

Аплицирајте сега https://www.f6s.com/uplift-western-balkans-2021/apply

https://uplift.al

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Font Resize
Click to listen highlighted text!