s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Follow Us

Blog

ФЕРИЈАЛНА ПРАКТИКА

Задоволство беше да се има група средношколци, кои одлучија да ја реализираат феријалната практика во iCan центарот, за период од две недели.

Истовремено, сакаме да изразиме благодарност до менторите Фреским Елмази и професорот Артан Лума за нивната посветеност во спроведувањето на оваа практикантска работа.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Font Resize
Click to listen highlighted text!