s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Follow Us

Blog

ФОНД ЗА ИНОВАЦИИ И ТЕХНОЛОШКИ РАЗВОЈ – МОЖНОСТИ ЗА МЛАДИТЕ

ДАТУМ: 20.05.2021

ВРЕМЕ: 18:00

ЈАЗИК: МАКЕДОНСКИ (СО СИМУЛТАН ПРЕВОД НА АЛБАНСКИ)

Бидете дел од овој вебинар каде ќе имате можност да се запознавате со мисијата и целите на Фондот за Иновации и Технолошки Развој, и поддршката која ова институција им ја дава на микро, мали и средните претпријатија а исто така и можностите за младите во државата.

Коста Петров, директор на Фонд за иновации и технолошки развој е меѓународно докажан претприемач, експерт за односи со јавност, говорник и бизнис-автор.

Тој е основач на P World, светската, водечка агенција за настани, која работи во 40 земји низ светот, вклучувајќи ги САД, Канада, Малта, Норвешка, Турција, Иран, Египет, Катар, Азербејџан и Јужна Кореја. Две години по ред, Коста беше дел од листата на највлијателни професионалци за настани во Југоисточна Европа на „Конгрес магазин“.

Со над 40.000 продадени примероци, Коста е и еден од најпродаваните бизнис-автори во Македонија.

Тој е поранешен директор за развој во IABC EMEA, редовен дописник за американското издание на „Хафингтон пост“ и редовен говорник за односи со јавност, лидерство и претприемачи на различни настани во светот.

За да присуствувате на овој курс, пополнете го овој формулар: https://forms.gle/FicTBVskB9KUWkWd7

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Font Resize
Click to listen highlighted text!