s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Follow Us

Blog

ЈАВЕН ПОВИК За аплицирање на кандидати за волонтирање во Младински Ресурсен Центар iCan – Гостивар (3 волонтери)

Се повикуваат сите заинтересирани кандидати да се пријават за волонтерска работа во Младинскиот Ресурсен Центар iCan – Гостивар.

Времетрање – 3 месеци (4 часа на ден, 3 дена во неделата).

Датум на започнување – 1 Февруари 2021.

Локација – Младински Ресурсен Центар iCan – Гостивар.

Одговорности –  создавање на пријатна и пријателска средина отворена за членовите на заедницата, помош во спроведувањето на активностите на iCan , генерална подршка и асистенција на вработените на iCan , како и да бидат пример на младите кои во иднина ќе станат дел од iCan.

Минимум квалификации:

  • Да се полнолетни лица;
  • Познавање на албански, македонски и англиски јазик;
  • Добро познавање на работа со комјутери (MS Office, Word, MS Outlook, Internet);
  • Комуникациски вештини.

Начин на пријавување – заинтересираните кандидати треба да испратат кратка биографија CV и мотивационо писмо на следната е-маил адреса: ican@seeu.edu.mk.

Рокот за доставување на документи е 26 Јануари 2021 година.

По истекот на рокот за аплицирање со сите кандидати кои аплицирале ќе биде спроведено интервју, а по завршување на постапката за селекција и рангирање најуспешните кандидати ќе бидат повикани да започнат со вршење на волонтерска работа.

Кандидатите се охрабруваат да ја посетат интернет страната na iCan: www.ican.mk од каде може да добијат информации за нашите активности.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Font Resize
Click to listen highlighted text!