s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Follow Us

Blog

ПОВИК ЗА ЕКСПЕРТ/ПРЕДАВАЧ ЗА ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ (краен рок за аплицирање 17.12.2020)

iCAN бара да ангажира еден експерт / предавач од областа на дигиталниот маркетинг за предавање на 5-дневен курс за дигитален маркетинг.

Апликантите треба да му дадат на iCAN наставната програма за курсот и планот за имплементација што ќе ги артикулира целокупните барања за ТoR вклучително и предложената методологија, јасна временска рамка и споделување на процесите.

Методологија и поле на дејствување

Предавачот се очекува да:

Создаде методологија и динамика за курсот за дигитален маркетинг, предавања за компаниите и невработените луѓе за основните вештини за дигитален маркетинг, предавајќи за тоа како луѓето можат да ги прикријат овие вештини на работа на пазарот на трудот, а исто така да известуваат и по завршувањето на курсот.

Очекувани резултати:

Настава по дигитален маркетинг, дигитална анализа (SEO & SEM), управување со заедницата преку Интернет, корисничко искуство и однесување на потрошувачите.

Предавачот ќе биде одговорен за организација и испорака на висококвалитетен наставен материјал и проценка на успешноста на учесниците на различна публика на студенти, вклучително и невработени лица и компании.

Совети и поддршка за студенти и компании за време на курсот

Конечен извештај за спроведувањето на процесите по завршувањето на процесот на предавање.

Барања за искуство и вештини за ментори:

Минимално магистерско образование во економија или друга релевантна област; Академско искуство (најмалку 5 години) и применето искуство поврзано со дигитален маркетинг, мали и средни претпријатија и внатрешни инфраструктури за малите и средните претпријатија;

Теоретско и применето искуство поврзано со екосистемите за иновации и стартапи;

Способност за самостојна работа и во ситуации со тесна динамика и тесни рокови;

Одлични меѓучовечки вештини за комуникација и консултации.

Контакт :

ican@seeu.edu.mk

+389 78 358 335

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Font Resize
Click to listen highlighted text!