s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Follow Us

Blog

Деловна комуникација и меѓучовечка комуникација

Обука во областа на деловна комуникација и меѓучовечка комуникација со предавач Проф. Др. Гадаф Реџепи

СИТЕ ТИЕ КОИ ЌЕ ГО ЗАВРШАТ ОВОЈ КУРС ЌЕ ДОБИЈАТ СЕРТИФИКАТ ЗА ИСТИОТ

Подобрете ги вашите комуникациски вештини на работа и научете како да воспоставите позитивна соработка на современото работно место. Откријте ги корисните стратегии за комуникација на работното место. Без разлика, дали комуницираме преку уреди или директно силните меѓучовечки вештини ни овозможуваат ефективно споделување на идеи, гледишта, експертиза и информации. Во оваа обука ќе ги откриете најдобрите стратегии за комуникација за ефективна соработка на работното место и ќе размислите за вашиот личен стил на комуникација. Ќе ја научите важноста на усогласувањето на вашиот стил на комуникација со вашата работа и целите на проектот и ќе научите како да управувате и контролирате предизвикувачки разговори.

Учесниците ќе стекнат знаење за:

  • Моделот на процесот на комуникација,
  • Подобрување на вербалната комуникација,
  • Важноста на невербалната комуникација и разбирање на истата,
  • Комуникации во организацијата – Пречки и неуспеси во комуникацијата,
  • Улогата на перцепцијата во комуникација,
  • Планирање на текстуална порака,
  • Преговори во бизнисот, и
  • Организацирање и управување со состаноци.

Предавач: Проф. Др. Гадаф Реџепи

Датум: 14.12.2020 (понеделник )

Време: 18.00

Платформа ZOOM

За следење на обуката Ве молиме да се регистрирате на следниот линк: https://docs.google.com/forms/d/1B15vdIUFI_1JkbR0CAibnwoBoTPxq7jsdt4FtaCKoB0/viewform?ts=5fd37ac0&gxids=7628&fbclid=IwAR29cuZkWn3uTrGTedVpt694aQiB-dJU6g05BYl2tjfZJJ_FyIxgTXAlppg&edit_requested=true

Со почит!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Font Resize
Click to listen highlighted text!