s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Follow Us

Blog

Завршена уште една работилница

Завршена е уште една работилница!!! Овој пат во областа на ИТ, со нашиот презентер Ветон Хасани!!

Разговаравме за најпознатите рамки и библиотеки како HTML, CSS и JS. Продолживме со мокап и примери во Angular, ReactJS, Vue.js и jQuery.

Зошто и како се користат Bootstrap 4, Materials, Tailwind, итн.

Имаат позитивни и негативни страни, покажавме некои од нив, а во последната фаза од работилницата зборувавме за тоа зошто треба да се користат овие нови рамки и библиотеки, а да се избегнуваат старите (jQuery).

Добиени информации: front-end програмирање и разликите меѓу нив.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Font Resize
Click to listen highlighted text!