s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Follow Us

Blog

Повик за старт-ап компании за Европскиот самит на инвеститори ангели 2020

ЕБАН повторно соработува со Европскиот портал за инвестициски проекти, Генералниот директорат за претприемништво на Европската комисија и Генералниот директорат за економски и финансиски прашања, како и со Enterprise Europe Network за овој настан.

По многу успешното издание во 2019, најавија дека Европскиот самит на инвеститори ангели ќе се врати оваа година на 28 и 29 октомври како онлајн конференција!

Пријавете се за да се претставите онлајн на 28-29 октомври!

За повеќе детали за

понудата, критериумите за избор и процедурите за аплицирање, проверете го следниот линк:

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Font Resize
Click to listen highlighted text!