s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Follow Us

Маркетинг на друштвените мрежи за мали бизниси

Маркетинг на друштвените мрежи за мали бизниси

Малите бизниси не можат да си дозволат да бидат или неактивни на друштвените мрежи. Доколку имате профил на Фејсбук, Инстаграм или Твитер ќе бидете во контакт со вашите клиенти, а тоа ќе ви помогне и да имате повеќе посети на вашиот вебсајт или физичка продавница.

Научете што е потребно за да бидете успешни во маркетингот на друштвените мрежи, без многу ресурси или посебен кадар за маркетинг.

Научете како да направите акциски план во кои се наведени вашите цели, тимот и буџетот, и најдете време да ги спроведете вашите идеи.

На крајот на вебинарот учесниците ќе можат да ги утврдат стратегиите за Оптимизација на алатките за пребарување (СЕО) со што ќе се зголеми бројот на посети на сајтот, да ги наведат најголемите платформи на друштвените мрежи, да ја предвидат најдобрата стратегија за друштвените мрежи за мал бизнис според однесувањето на клиентите, да подготват план за друштвени мрежи со стратешки идеи и мерливи цели.

Овој вебинар е бесплатен за сите што сакаат да учествуваат, а сертификати ќе им бидат доделни на сите што ќе учествуваат на едночасовниот вебинар.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Click to listen highlighted text!