s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Follow Us

Blog

Да провериме како напредува центарот

Управата на Младинскиот ресурсен центар – iCan се сретна денес со претставници на УНДП и на Општина Гостивар, со архитектите на центарот и со градежната компанија.

Прво го посетивме центарот, дискутиравме што треба да се направи, а потоа се договоривме кога ќе почне процесот на обнова.

На крајот разменивме идеи за тоа како може да ја подобриме градината на најкреативен начин.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Font Resize
Click to listen highlighted text!